De FUNKY TOWN DISCO SHOW

De DJ's en drive-in shows van de Funky Town Disco Show draaien de beste muziek voor elk publiek. Onze kracht? Goed 'luisteren' naar u en uw gasten: het is immers úw feestje. We hebben alles (top40, dance, Nederlands e.v.a) en verzoekjes zijn altijd welkom!

FT DJ - presentator

DJ FUNKY TOWN

Door zijn brede muzieksmaak en jarenlange ervaring is DJ Funky Town (Rutger Vermast) inmiddels dé party DJ bij uitstek. Altijd bezig om het maximale uit het publiek te halen.

Naast DJ is Rutger ook presentator, entertainer of moderator, altijd op verrassende wijze. Lees zijn complete geschiedenis eens.

DJ NIJKIEDJ Nijkie 1

Al meer dan 30 jaar is DJ Nijkie (Jan-Maarten Nijkerk) allround DJ en muzikale alleseter. Met zijn ervaring mixt hij moeiteloos muziekstijlen in elkaar over.

“De sfeer op en rond de dansvloer is voor mij bepalend. Mijn optreden was een succes als de gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan.”

Bram foto website

DJ BRAMBO

DJ Brambo (Bram Boertjes) is de muzikaalste DJ. Als trombonist van de Hermes House Band wel hoe je een feestje bouwt. Zijn diversiteit en muzikaliteit resulteren in unieke mixen en brengen hem op menig (internationaal) feest en Koninklijk huwelijk.

"Muziek is mijn passie. Niets leuker dan mensen blij maken hiermee!"

ThymenDJ THYMEN

De enthousiaste DJ Thymen Borghuis is van alle markten thuis: van studentenfeest, hockeyparty tot bruiloft. Hij draait met plezier zijn plaatjes voor u aan elkaar!

"Mijn enthousiasme haal ik uit tevreden opdrachtgevers en geslaagde evenementen, mijn doel is om ú een onvergetelijke avond te bezorgen."

Maestro 09 02 CRVDA 4324bDJ MAESTRO

Nederlands nr 1 jazz-dj en grootheid DJ Maestro (Martijn Barkhuis) is een vast gezicht op North Sea Jazz en festivals op alle continenten. Bekend van zijn albums Blue Note Trip en Nina Simone 'remixed' en als oprichter van jazzradio.nl.

Variërend met jazz, funk, latin en deephouse is hij ideaal voor events, lounge en beach parties.